Rekentools

Gebruik onze handige rekentools!

Snel en eenvoudig inzicht in jouw hypotheek. Middels onze rekentools kun je snel en simpel berekenen hoeveel je kunt lenen en wat je nieuwe bruto en netto maandlasten zullen zijn. Bij het sluiten van een hypotheek bepaalt de actuele hypotheekrente voor een groot deel wat je maandelijks gaat betalen. Het is belangrijk de hypotheekrentetarieven goed met elkaar te vergelijken. Maak dus optimaal gebruik van onze rekentools.

Maximale hypotheek

Hier kun je snel en eenvoudig berekenen hoeveel je kunt lenen en wat je nieuwe maandlasten zullen zijn. Bij een hypotheek met NHG zal het rentetarief aanzienlijk lager zijn dan bij een hypotheek zonder NHG. Bovendien beperk je met NHG de financiële risico’s van een eigen koopwoning.

Berekenen

Maandlastencalculator

Bereken eenvoudig de bruto en netto maandlasten van je hypotheek zodat je weet wat je gaat betalen. Het bedrag dat je aan de bank moet betalen noemen we de bruto maandlasten. Bij de netto maandlasten is het belastingvoordeel van de hypotheekrenteaftrek afgehaald.

Berekenen

Actueel renteoverzicht

Bij het sluiten van een hypotheek bepaalt de actuele hypotheekrente voor een groot deel wat je maandelijks gaat betalen. Het is belangrijk de hypotheekrentetarieven goed met elkaar te vergelijken. Bij ons vind je hiervoor een overzicht van alle aanbieders met rentepercentages en voorwaarden.

Berekenen

Rente Top 5

In dit overzicht zie je in één oogopslag welke rentes bij welke geldverstrekkers op dit moment het laagst zijn. Let wel goed op dat rente niet de enige kostenpost is bij het sluiten van een hypotheek. Denk ook aan bijkomende premies, aflossing en (gemeentelijke) belastingen.

Bekijken

Kom je er niet helemaal uit?

Laat het ons dan weten, wij zorgen dat het simpel wordt uitgelegd!

Neem contact op


Voor €650,- zelf online je eigen hypotheek afsluiten? ✓ Vanuit huis  ✓ De beste rente  ✓  Goedkoop  ✓  Keuze uit diverse hypotheekverstrekkers ✓ Geen hoge advieskosten  ✓ Snel ✓ Simpel ✓ Het kan!