Hypotheek met advies nodig?

Een hypotheek afsluiten zonder advies niets voor jou? 

Hypotheek Simpel heeft een oplossing!


alt

Toch liever een advies van een adviseur? Geen probleem.

Het afsluiten van een hypotheek is de grootste stap die u gaat maken qua lening. Een lening die je voor langere tijd gaat maken en hoewel het de laatste jaren een stuk eenvoudiger is geworden en je tegenwoordig prima zelf een hypotheek kan regelen, is zekerheid toch ook geen overbodige luxe. Wil jij daarom toch liever zekerheid en advies op maat van een erkend adviseur? Vul dan het contactformulier voor ons in dan zorgen wij dat je in contact komt met een erkend adviseur die voldoet aan de eisen van de AFM.

Wat kan Hypotheek Simpel voor jou betekenen?

Omdat Hypotheek Simpel alléén maar execution only verricht kunnen wij geen advies verlenen. Wat wij wel kunnen doen is je in contact brengen met een erkend adviseur. Zij bieden jouw wel de zekerheid tijdens het adviesgesprek. Dit gesprek is geheel kosteloos. Hoe gaat dat in zijn werk? Hieronder leggen wij dit voor je uit, heb je vragen dan kun je die natuurlijk aan ons doorgeven.

Maak wel gebruik van onze handige rekentools!

* Vul het contactformulier in (beschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat de wensen zijn)

* Hypotheek Simpel neemt contact op met een erkend adviseur.

* De adviseur gaat aan de hand van het contactformulier en de informatie kijken of ze wat kunnen betekenen.

* De adviseur neemt contact met je op voor een digitaal of telefonisch consult, dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. 

* Indien jullie beide tot een overeenkomst komen neemt de adviseur het verder over.

Wil je contact met een erkend adviseur? 

Wij zorgen ervoor dat de adviseur zo snel mogelijk contact opneemt!

alt

Voor €650,- zelf online je eigen hypotheek afsluiten? ✓ Vanuit huis  ✓ De beste rente  ✓  Goedkoop  ✓  Keuze uit diverse hypotheekverstrekkers ✓ Geen hoge advieskosten  ✓ Snel ✓ Simpel ✓ Het kan!