Hypotheek Simpel stappenplan

Je wilt een huis kopen, en dan? Ga aan de slag met het Hypotheek Simpel stappenplan en bekijk wat het beste bij jou past! In 6 simpele stappen; met onze handige rekentools en de goedkoopste hypotheekaanvraag, sluit je simpel en snel, zélf online je eigen hypotheek af. Je krijgt direct antwoord op je vragen en je weet ook meteen waar je aan toe bent. Nadat je een geschikte hypotheek gevonden hebt, kun je de hypotheek van je keuze direct via ons afsluiten. Hierdoor kun je tot wel 80% besparen op je afsluitkosten! Wat doe je zelf? Je berekent je hypotheek, je vergelijkt, verzamelt de benodigde documenten en je controleert de aanvraag. Simpel toch? Heb je evengoed nog vragen, laat het ons weten, wij zorgen dat ons stappenplan ook voor jou duidelijk wordt.


Hypotheek Simpel stappenplan 

Online je hypotheek afsluiten met het Hypotheek Simpel stappenplan!

STAP 1

Bepaal en bereken welke hypotheek het beste bij je past

Met onze handige hypotheek rekentools bereken je makkelijk en simpel welke hypotheek het beste bij je past, wat de laagste rente is en of deze ook voor jou haalbaar is. En als laatste wil je natuurlijk weten wat je netto maandlasten zijn. Alles uitgezocht? Dan ben je klaar voor de aanvraag.

alt

alt

STAP 2

Start de aanvraag!

Je hebt alles uitgezocht en kan dus beginnen met start de aanvraag. Zorg dat je alle benodigde informatie bij de hand hebt, zoals paspoort, loonstroken, gegevens welke je net via onze tools hebt berekend -of die je van de adviseur meegekregen hebt- en je NAW-gegevens. Vul alles netjes en volledig in. Aan het eind van de aanvraag wordt er verzocht een aanbetaling te doen van € 50,-. Dit zijn administratieve kosten die aan het eind op de totale factuur in mindering worden gebracht.


STAP 3

Wij vragen het renteaanbod aan

Je hebt de aanvraag en de aanbetaling gedaan. Hypotheek Simpel controleert altijd de aanvraag nog een keer extra. Indien alles in orde is wordt het renteaanbod aangevraagd bij de door jou gekozen hypotheekverstrekker. Het renteaanbod dient getekend bij ons retour te komen. Het is belangrijk dat je het renteaanbod goed doorleest en begrijpt waar je voor tekent. Controleer ook alle gegevens die in de voorlopige offerte vermeld staan. Tevens ontvang je een stukkenlijst. Dit zijn de documenten welke (nog) benodigd zijn voor de hypotheek. Heb je vragen over de stukkenlijst laat het ons dan weten (ook als je al op voorhand wilt weten welke documenten je nodig hebt).

alt

alt

STAP 4

Alle documenten zijn goedgekeurd

Voordat de definitieve offerte uitgebracht wordt, kan de hypotheekverstrekker altijd nog om aanvullende stukken vragen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een gevalideerd taxatierapport, acceptatie overlijdensrisicoverzekering (indien nodig) of het aantonen van spaarmiddelen. Na ontvangst van alle benodigde documenten wordt het dossier voor de eerste keer door de hypotheekverstrekker beoordeeld. Indien er geen vragen zijn, gaat het door naar de tweede acceptant. Bij goedkeuring brengt de hypotheekverstrekker de bindende offerte uit.


STAP 5

Proost! 

Gefeliciteerd! De hypotheekverstrekker heeft de hypotheekaanvraag geaccepteerd! De bindende offerte dient ondertekend en retour gestuurd te worden. De hypotheekverstrekker zal na ontvangst FINAAL AKKOORD geven en de hypotheekstukken worden naar de door jou gekozen notaris verstuurd. De notaris verzorgt dan een afspraak voor de overdracht met de daarbij behorende officiële stukken. Hypotheek Simpel wenst je veel woonplezier! 

alt

alt

STAP 6 

Laat ons weten wat je van Hypotheek Simpel vindt

Hypotheek Simpel streeft er naar jou zo goed, snel en simpel mogelijk te helpen en er voor te zorgen dat jij tevreden bent over ons. Laat ons via facebook weten hoe jouw ervaring met Hypotheek Simpel is geweest. Het liefst middels onze reviews en like onze facebookpagina. Alle reacties zijn welkom, want ook wij leren ervan. 

"Zo simpel kan het zijn!"


In sommige gevallen kunnen wij je niet helpen, klik dan hier of dit ook voor jou geldt.


Voor €650,- zelf online je eigen hypotheek afsluiten? ✓ Vanuit huis  ✓ De beste rente  ✓  Goedkoop  ✓  Keuze uit diverse hypotheekverstrekkers ✓ Geen hoge advieskosten  ✓ Snel ✓ Simpel ✓ Het kan!